Σεισμόσ Τώρα Κρήτη / Σεισμόσ Τώρα : Σεισμός μεγέθους 3,8 βαθμών της κλίμακας - Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός έγινε 28 χλμ.

Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός έγινε 28 χλμ. Η σεισμική δόνηση σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο . Μέγεθος 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ είχε ο σεισμός που ξύπνησε τη νύχτα τους κατοίκους στην κρήτη. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός έγινε 23 χλμ βορειοδυτικά της .

Μωρό σε καρότσι γλιτώνει το τελευταίο δευτερόλεπτο σε . Σεισμόσ Τώρα : Σεισμός μεγέθους 3,8 βαθμών της κλίμακας
Σεισμόσ Τώρα : Σεισμός μεγέθους 3,8 βαθμών της κλίμακας from www.grtimes.gr
Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε πριν λίγο στην κρήτη. Το εστιακό βάθος εντοπίζεται μόλις στα 2 χλμ. Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com. Πολίτες έχουν σταματήσει στην πλατεία ελ. Η σεισμική δόνηση σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο . Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται στο αρκαλοχώρι, . Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο μετά τις 9:15 το πρωΐ της δευτέρας στην κρήτη. Ο δήμαρχος ηρακλείου κρήτης για τον σεισμό 5,8 ρίχτερ στην περιοχή | ώρα .

Πολίτες έχουν σταματήσει στην πλατεία ελ.

Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο μετά τις 9:15 το πρωΐ της δευτέρας στην κρήτη. Ο δήμαρχος ηρακλείου κρήτης για τον σεισμό 5,8 ρίχτερ στην περιοχή | ώρα . Το εστιακό βάθος εντοπίζεται μόλις στα 2 χλμ. Σεισμός 3,7 ρίχτερ καταγράφηκε στις 4:24 τα ξημερώματα της παρασκευής στην κρήτη. Η σεισμική δόνηση σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο . Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται στο αρκαλοχώρι, . Βενιζέλου καθώς φοβούνται να επιστρέψουν . Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός έγινε 23 χλμ βορειοδυτικά της . Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com. Μία πανίσχυρη σεισμική δόνηση μεγέθους 5,7 ρίχτερ συγκλόνισε στις 9:17 την κρήτη. Μέγεθος 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ είχε ο σεισμός που ξύπνησε τη νύχτα τους κατοίκους στην κρήτη. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός έγινε 28 χλμ. Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε πριν λίγο στην κρήτη.

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται στο αρκαλοχώρι, . Το εστιακό βάθος εντοπίζεται μόλις στα 2 χλμ. Βενιζέλου καθώς φοβούνται να επιστρέψουν . Πολίτες έχουν σταματήσει στην πλατεία ελ. Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com.

Πολίτες έχουν σταματήσει στην πλατεία ελ. Σεισμόσ Τώρα : Seismos Twra 6 6 Rixter Sthn Indonhsia Sta
Σεισμόσ Τώρα : Seismos Twra 6 6 Rixter Sthn Indonhsia Sta from cdn.cnngreece.gr
Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται στο αρκαλοχώρι, . Η σεισμική δόνηση σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο . Βενιζέλου καθώς φοβούνται να επιστρέψουν . Μία πανίσχυρη σεισμική δόνηση μεγέθους 5,7 ρίχτερ συγκλόνισε στις 9:17 την κρήτη. Το εστιακό βάθος εντοπίζεται μόλις στα 2 χλμ. Πολίτες έχουν σταματήσει στην πλατεία ελ. Μέγεθος 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ είχε ο σεισμός που ξύπνησε τη νύχτα τους κατοίκους στην κρήτη. Σεισμός 3,7 ρίχτερ καταγράφηκε στις 4:24 τα ξημερώματα της παρασκευής στην κρήτη.

Ο δήμαρχος ηρακλείου κρήτης για τον σεισμό 5,8 ρίχτερ στην περιοχή | ώρα .

Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός έγινε 23 χλμ βορειοδυτικά της . Το εστιακό βάθος εντοπίζεται μόλις στα 2 χλμ. Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com. Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε πριν λίγο στην κρήτη. Βενιζέλου καθώς φοβούνται να επιστρέψουν . Μία πανίσχυρη σεισμική δόνηση μεγέθους 5,7 ρίχτερ συγκλόνισε στις 9:17 την κρήτη. Πολίτες έχουν σταματήσει στην πλατεία ελ. Η σεισμική δόνηση σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο . Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται στο αρκαλοχώρι, . Μωρό σε καρότσι γλιτώνει το τελευταίο δευτερόλεπτο σε . Πολίτες έχουν σταματήσει στην πλατεία ελ. Ο δήμαρχος ηρακλείου κρήτης για τον σεισμό 5,8 ρίχτερ στην περιοχή | ώρα . Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός έγινε 28 χλμ.

Ο δήμαρχος ηρακλείου κρήτης για τον σεισμό 5,8 ρίχτερ στην περιοχή | ώρα . Πολίτες έχουν σταματήσει στην πλατεία ελ. Μία πανίσχυρη σεισμική δόνηση μεγέθους 5,7 ρίχτερ συγκλόνισε στις 9:17 την κρήτη. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός έγινε 28 χλμ. Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο μετά τις 9:15 το πρωΐ της δευτέρας στην κρήτη.

Πολίτες έχουν σταματήσει στην πλατεία ελ. Σεισμόσ Τώρα : Seismos Twra 6 6 Rixter Sthn Indonhsia Sta
Σεισμόσ Τώρα : Seismos Twra 6 6 Rixter Sthn Indonhsia Sta from cdn.cnngreece.gr
Η σεισμική δόνηση σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο . Πολίτες έχουν σταματήσει στην πλατεία ελ. Ο δήμαρχος ηρακλείου κρήτης για τον σεισμό 5,8 ρίχτερ στην περιοχή | ώρα . Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο μετά τις 9:15 το πρωΐ της δευτέρας στην κρήτη. Το εστιακό βάθος εντοπίζεται μόλις στα 2 χλμ. Βενιζέλου καθώς φοβούνται να επιστρέψουν . Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται στο αρκαλοχώρι, . Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com.

Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com.

Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com. Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο μετά τις 9:15 το πρωΐ της δευτέρας στην κρήτη. Πολίτες έχουν σταματήσει στην πλατεία ελ. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός έγινε 28 χλμ. Μωρό σε καρότσι γλιτώνει το τελευταίο δευτερόλεπτο σε . Η σεισμική δόνηση σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο . Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε πριν λίγο στην κρήτη. Ο δήμαρχος ηρακλείου κρήτης για τον σεισμό 5,8 ρίχτερ στην περιοχή | ώρα . Πολίτες έχουν σταματήσει στην πλατεία ελ. Μία πανίσχυρη σεισμική δόνηση μεγέθους 5,7 ρίχτερ συγκλόνισε στις 9:17 την κρήτη. Βενιζέλου καθώς φοβούνται να επιστρέψουν . Το εστιακό βάθος εντοπίζεται μόλις στα 2 χλμ. Μέγεθος 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ είχε ο σεισμός που ξύπνησε τη νύχτα τους κατοίκους στην κρήτη.

Σεισμόσ Τώρα Κρήτη / Σεισμόσ Τώρα : Σεισμός μεγέθους 3,8 βαθμών της κλίμακας - Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός έγινε 28 χλμ.. Πολίτες έχουν σταματήσει στην πλατεία ελ. Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε πριν λίγο στην κρήτη. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται στο αρκαλοχώρι, . Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο μετά τις 9:15 το πρωΐ της δευτέρας στην κρήτη. Μέγεθος 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ είχε ο σεισμός που ξύπνησε τη νύχτα τους κατοίκους στην κρήτη.

Μέγεθος 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ είχε ο σεισμός που ξύπνησε τη νύχτα τους κατοίκους στην κρήτη σεισμόσ κρήτη. Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο μετά τις 9:15 το πρωΐ της δευτέρας στην κρήτη.